Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство Босне и Херцеговине

ОБАВИЈЕСТ О УСЛОВИМА ЗА ИЗВОЗ МЕСА ПЕРАДИ И ПРОИЗВОДА ОД МЕСА ПЕРАДИ У БРАЗИЛ

Датум: 26.05.2014.

Дана 26.05.2014. године од стране Амбасаде Федеративне Републике Бразил у Сарајеву, запримљена је обавијест о ветеринарско- здравственим условима за увоз меса перади и производа од меса перади на тржиште Федеративне Републике Бразил.

Дана 24.02.2017. године од стране Амбасаде Федеративне Републике Бразил у Сарајеву, запримљена је обавијест о ветеринарско- здравственим условима за увоз паса и мачака у Федеративну Републику Бразил.

Дана 08.03.2017. године од стране Амбасаде Федеративне Републике Бразил у Сарајеву, запримљена је обавијест о ветеринарско- здравственим условима за генетског материјала перади на тржиште Федеративне Републике Бразил.

С тим у вези, сви субјекти у пословању који су заинтересовани за извоз наведених производа на тржиште Федеративне Републике Бразил, и који испуњавају наведене услове могу се обратити Уреду за ветеринарство БиХ на info@vet.gov.ba са назнаком: „Извоз меса перади из БиХ у Бразил“, у циљу даљње комуникације са надлежним тијелом Федеративне Републике Бразил и провођења даљњих потребних активности као што је израда модела цертификата и усаглашавања истог.

Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство
Босне и Херцеговине
Маршала Тита 9а/II
71000 Сарајево
Copyright © 2019
Веб развој : БитЛаб