Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство Босне и Херцеговине

Јавни позив за достављање приједлога и коментара на нацрт Правилника о измјенама и допунама Правилника о максимално дозвољеним количинама фармаколошки активних супстанци у производима животињског поријекла

Датум: 25.01.2024.

На основу члана 7. став (1) тачке а) Правила за консултације у изради правних прописа („Службени гласник БиХ“, број 5/17), овим путем позивамо заинтересовану јавност, односно сва физичка и правна лица и организације на која се односи Правилник о измјенама и допунама Правилника о максимално дозвољеним количинама фармаколошки активних супстанци у производима животињског поријекла, на достављање писаних приједлога и коментара путем wеб апликације еКонсултације (https://ekonsultacije.gov.ba/).

Рок за достављање приједлога  и коментара је 15 дана од дана постављања Правилник о измјенама и допунама Правилника о максимално дозвољеним количинама фармаколошки активних супстанци у производима животињског поријекла, на интернет страницу Канцеларије за ветеринарство Босне и Херцеговине и wеб апликацију еКонсултације, односно у одржаном термину од 24.01. до 08.02.2024. године.

Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство
Босне и Херцеговине
Маршала Тита 9а/II
71000 Сарајево
Copyright © 2019
Веб развој : БитЛаб