Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa
Ured za veterinarstvo Bosne i Hercegovine

Javni poziv za dostavljanje prijedloga i komentara na prednacrt Odluke o dopunama Odluke o veterinarskoj svjedodžbi o zdravstvenom stanju životinja i pošiljaka životinjskog porijekla u unutrašnjem i međunarodnom prometu

Datum: 16.10.2023.

Na osnovu člana 7. stava (1)  tačke a)  Pravila za konsultacije u izradi pravnih propisa („Službeni glasnik BiH“, broj 5/17) ovim putem pozivamo zainteresiranu javnost, odnosno fizičke i pravne osobe i organizacije na koje se odnosi prednacrt  Odluke o dopunama Odluke o veterinarskoj svjedodžbi  o zdravstvenom stanju životinja i pošiljaka životinjskog porijekla u unutrašnjem i međunarodnom prometu, na dostavljanje pisanih prijedloga i komentara putem web aplikacije eKonsultacije (https://ekonsultacije.gov.ba/).

Rok za dostavu prijedloga i komentara je 15 dana od dana postavljanja prednacrta Odluke o dopunama Odluke o veterinarskoj svjedodžbi o zdravstvenom stanju životinja i pošiljaka životinjskog porijekla u unutrašnjem i međunarodnom prometu na internet stranicu Ureda za veterinarstvo Bosne i Hercegovine i web aplikaciju eKonsultacije, odnosno u planiranom terminu od 13.10.2023.-28.10.2023. godine.

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa
Ured za veterinarstvo
Bosne i Hercegovine
Maršala Tita 9a/II
71000 Sarajevo
Copyright © 2019
Web razvoj : BitLab